Εγγύηση και αντικατάσταση προϊόντων  

Η εταιρία μας προσφέρει εγγύηση  12 μηνών* για τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Αν ένα προϊόν παρουσιάσει κάποιο ελάττωμα μέσα στο χρονικό διάστημα που ισχύει η εγγύηση, έρχεστε σε επαφή με την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας μας (τηλ. 2317755100 επιλογή 3  [24 ώρες]), η οποία  θα προσπαθήσει  να σας εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα και γρηγορότερα ή στέλνετε email στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με αναφορά στα στοιχεία της παραγγελίας, στον αριθμό παραστατικού (Τιμολόγιο,Απόδειξη κλπ.) και στον αριθμό αποστολής, περιγράφοντας το πρόβλημα αναλυτικά.

Εφόσον απαιτείτε και μόνο κατόπιν επικοινωνίας, μας το στέλνετε πίσω με έξοδα της εταιρείας μας (παράδοση στη διεύθυνση μας)  με την μεταφορική που το παραλάβατε, στην αρχική του συσκευασία με αναφορά την απόδειξη λιανικής πώλησης  ή έκδοση Δελτίου αποστολής για εμπόρους και τις εκτυπώσεις που δείχνουν το πρόβλημα ή σας έχουν ζητηθεί από τον τεχνικό μας!

Το προϊόν αφού ελεγχθεί αντικαθίσταται σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή επιστρέφεται στον πελάτη με δική του χρέωση εφόσον είναι λειτουργικό.

* ) Σημείωση

 Η εγγύηση δεν καλύπτει :

  • Περιπτώσεις μη κανονικής μεταφοράς της μεταφορικής εταιρίας (με φθορές στις συσκευασίες , τις οποίες δεν πρέπει να παραλάβετε και να μας ενημερώσετε άμεσα).
  • Περιπτώσεις μη κανονικής χρησιμοποίησης ή φύλαξης όπως και για αναλώσιμα χρησιμοποιημένα πάνω από το 50% από το δυναμικό εγγυημένο του κατασκευαστή.
  • Αναβαθμίσεις FIRMWARE εκτυπωτών

 Σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί τους παραπάνω όρους, θα επιστραφεί στον αποστολέα με χρέωση του.

Στα 14 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας το ποσοστό  μη καλής λειτουργίας των συμβατικών αναλωσίμων δεν ξεπερνά το 1,5%.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης - Άρνηση Παραλαβής

Έχετε το δικαίωμα σαν αγοραστής να υπαναχωρήσετε από την πώληση και να επιστρέψετε τα μη παραβιασμένα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε αν για οποιοδήποτε λόγο αλλάξατε γνώμη.

Το κόστος εξόδων αποστολής που πληρώσατε όταν κάνατε την αγορά σας, αλλά και το κόστος επιστροφής, επιστρέφονται μόνο σε περίπτωση που συμπληρώσατε  κατά την παραγγελία  στις "Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις"  τυποποιημένη παράδοση έως 30 ημέρες και όχι  ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ (Επείγουσα Παράδοση).

Επιστροφές λόγω υπαναχώρησης γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρία μας και δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, συνοδεύονται από την συσκευασία τους,  τα σχετικά παραστατικά και εμπίπτουν στα χρονικά διαστήματα που αναφέρονται παραπάνω.

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής του δέματος από τον αγοραστή, η επόμενη παραγγελία του θα αποστέλλετε μόνο τοις μετρητοίς  (Πιστωτική η Κατάθεση σε τράπεζα).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε για οποιοδήποτε λόγο τα προϊόντα που αγοράσατε παρακαλούμε να μας ενημερώνετε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με αναφορά στα στοιχεία της παραγγελίας, στον αριθμό παραστατικού περιγράφοντας τα αναλυτικά.