Η εταιρεία μας έχοντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στον χώρο των ψηφιακών συστημάτων αυτοματισμού γραφείων, τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, δραστηριοποιείται στην  πώληση συμβατών/ανακατασκευασμένων αναλωσίμων  και ανταλλακτικών για φωτοαντιγραφικά, εκτυπωτές και fax των περισσοτέρων κατασκευαστών από το 2008.

Στην προσπάθεια της για διαρκή ποιότητα και ανάπτυξη,  δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα κατασκευής των προϊόντων αλλά και στην υποστήριξη των πελατών της.

Τα προϊόντα κατασκευάζονται με όλες τις προδιαγραφές ποιότητας, κατηγορίας "Grade A" , είναι πιστοποιημένα με ISO9001, ISO14001, ISO/IEC 19752, ISO/IEC 19798  εφάμιλλα των ΟΕΜ (original) σε

α) ποιότητα

β) απόδοση

γ) εκτύπωση σε αριθμό αντιγράφων      

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ;

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες του εξωτερικού και εισάγουμε συμβατά μελάνια και τόνερ σε μεγάλη γκάμα εκτυπωτών πάνω από δέκα (10) χρόνια!

Επιλέγοντας εμάς μπορείτε να μειώσετε το κόστος των εκτυπώσεων σας χρησιμοποιώντας συμβατά  toner – μελάνια με εγγυημένη απόδοση καλής λειτουργίας .

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕΛΑΝΙ;

Ο όρος συμβατά μελάνια αναφέρεται σε μια κατηγορία αναλωσίμων εκτυπωτών και φωτοτυπικών η οποία περιλαμβάνει όλα τα μελάνια ή τόνερ τρίτων κατασκευαστών, δηλαδή όλα τα αναλώσιμα εκτός από τα αυθεντικά αναλώσιμα που κατασκευάζουν οι γνωστές εταιρίες όπως HP, Canon, Epson, Lexmark κ.α. 

ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ;

Τα συμβατά μελάνια δεν είναι προϊόντα απομίμησης αλλά γενόσημα προϊόντα που κατασκευάζονται βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών "PATENT SAFE" και προορίζονται για χρήση σε συμβατούς με αυτά εκτυπωτές, όπως και τα αυθεντικά μελάνια και τόνερ. Για αυτό το λόγο και τα χρησιμοποιούμε άφοβα!